TEMMA Online
Моб.телефон: 0887.979654
info@temma.bg

 

TEMMA Бургас
Славейков 126-А
бизнес център Сън Сити
Телефон: 0887.979654
Телефон 0879.069470

 

 

                             

Изпрати запитване

Име
E-Mail
Телефон
Съобщение
Антиспам

Клиентите за ТЕММА

From: Anelia Nedyalkova

Sent: Tuesday, April 09, 2019 3:52 PM

To: TEMMA. Info

Subject: Re: TEMMA

 


ЗДРАВЕЙТЕ, 

ПИША ВИ ВЪВ ВРЪЗКА С ЕКСКУРЗИЯТА НА КОЯТО БЯХМЕ ДО ИСТАНБУЛ НА ДАТИ: 04.04.19Г.- 07.04.2019Г./ 3 НОЩУВКИ;

ИСКАМ ДА ИЗКАЖА СВОЯТА БЛАГОДАРНОСТ И БЛАГОДАРНОСТТА НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО КЪМ ВАС- КЪМ ФИРМА "ТЕММА", КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА И КЪМ НАШИЯ ЕКСКУРЗОВОД ВЕНЕЛИН!

ПРЕЖИВЯВАНЕТО, ДО КОЕТО НИ ДОКОСНА ЕКСКУРЗОВОДА ВЕНЕЛИН, НАЧИНА ПО КОЙТО НИ ПРЕДСТАВЯШЕ ВСЯКО НЕЩО КОЕТО БЕШЕ ВИДЯНО НИКОГА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ОПИСАНО С ДУМИ. ВЕНЕЛИН Е НАЙ- ПЕКРАСНИЯ ЕКСКУРЗОВОД НЕ САМО КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ, НО И КАТО ЧОВЕК! ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! ОТНОВО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЩЕ ПЪТУВАМЕ С ВАС!

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ! БЛАГОДАРИМ И НА ВЕНЕЛИН ОТ СЪРЦЕ!

ПОЗДРАВИ!

 

АНЕЛИЯ НЕДЯЛКОВА- ГРАД ЦАРЕВО

 

 

 

*****

 

sevdalina

Пътувах ме 6 дами до Истанбул 19-21.10 с фирма ТЕММА,страхотно преживяване,екскурзовода Иван не позволи да ни е скучно,а шофьора Георги се погрижи пътуването да е безопасно,препоръчвам горещо!

 

*****

 

Венци

Благодарим за незабравимите преживявания. Поздравления за отличният избор на екскурзовод - Венелин и Нихат се погрижиха много добре за прекрасното ни пребиваване в Истанбул.

 

*****

 

Анастасия

Мн добра организация, чудесна екскурзия до Истанбул...хотелът ни беше на страхотно място, а екскурзоводката ни Ани е супер мила и внимателна към всички! Горещо препоръчвам!

 

Fatme

Много сме доволни от екскурзията в Истанбул през април. Много внимателни и отзивчиви ! Благодарим на екскурзоводката Аня и шофьора Георги Изкарахме си добре ,върнахме се доволни ...

 

*****

 

Марийка

Участвахме в екскурзия до Истанбул и Лозеград от 28 до 30.IV. 2018г. Чудесно организирана. Отлична комуникация и организация. Благодарим на Ани за богатата информация, стриктната организация и доброто настроение. Благодарим и на шофьора Георги, за отличното ни придвижване. С голямо удоволствие бихме ползвали услугите на фирмата отново.

 

*****

 

таня

Здравейте може би малко по късно, но искам да изкажа отношението си към екскурзията организирана от ТЕММА.Препоръчвам горещо услугата от ТЕММА.Много добра организация от екскурзоводката Жанета .Разкошен хотел в сърцето на Истанбул.Много съм доволна и от турския и колега.Всичко беше на ниво ,препоръчвам на всеки който иска да посети ИстанбУл да го направи с ТЕММА.

 

*****

 

Лъчезара

Изключително доволна съм от екскурзията в Истанбул! Искам да благодаря на екскурзовода ни Жанета и шофьора Александър за любезното и внимателно отношение. Хотела беше чудесен и чист , на няколко метра от спирка на градския транспорт. Бих се възползвала отново от офертите на ТЕММА.

 

*****

 

ПРОЛЕТЕН УЕЛНЕС УИКЕНД В #БУКУРЕЩ