TEMMA Online
Моб.телефон: 0887.979654
info@temma.bg

 

TEMMA Бургас
Славейков 126-А
бизнес център Сън Сити
Телефон: 0887.979654
Телефон 0879.069470

 

 

                             

Изпрати запитване

Име
E-Mail
Телефон
Съобщение
Антиспам

Условия за регистрация


Добре дошъл,

в сайта на  TEMMA www.temma.bg.

Моля, прочети условията за ползване на сайта, описани на долу. Достъпът/посещението на този сайт е обект на споменатите условия, включва изричното ти съгласие.
 

ТЕММА ООД, наричан най-общо Автор , като създател/собственик/управител на сайта www.temma.bg, запазва правото си да променя и корегира съдържанието, Правилата за поверителност и Условията за ползване на този сайт по всяко време, без предварително известие. Във връзка с това, Ви съветваме да посещавате тази секция и да проверявате условията и правилата,с които сте се съгласили.


Авторско право
 

ТЕММА ООД  е собственик/управител на Сайта и притежава всички законови правомощия да бъде разпознаван като автор, позовавайки се на Българското и международно законодателство. Всички материали, включително снимки, илюстрации, дизайн,икони, фотографии, аудио/видео клипове и т.н. са собственост на ТЕММА.bg.
Съдържанието в сайта (текст, описание на продуктите и услугите, технически характеристики, изображения, символи) е изключителна собственост на TEMMA.
Домейнът TEMMA.bg е собственост на TEMMA. Използването на тази търговска марка, домейн или име, пряко или косвено (като например, но не само, мета таговете и други техники за индексиране, търсене в интернет) без предварително писмено разрешение от TEMMA е забранено и се наказва според Закона. Неправомерната употреба веднага отменя лицензите, издадени от TEMMA.bg, описани по-горе в текста.


Външни препратки


Авторът не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, които посещавате. В случай, че посетите сайт, който не е част от мрежата на Автора, имайте в предвид, че този сайт е независим и Авторът не упражнява контрол върху съдържанието му. Линк към сайт, извън мрежата на Автора, не предполага, че авторът поема отговорност за съдържанието или употребата на такива уеб сайтове. Отговорността за истинността на информацията за промоции в този сайт принадлежи на съответния продукт и на доставчика на услугата.


Условия за ползване. Гаранция.
 

Авторът не гарантира, че сайтът, сървърите, на които се намира, или е-мейли от TEMMA.bg не съдържат компютърни вируси или други потенциални вреди. Потребителят използва Сайта на свой собствен риск. TEMMA е свободна от всякаква отговорност за преки или косвени щети, причинени от използването или достъп/посещение на Сайта или използване на информацията от Сайта. Публикуваната информацията е актуална в момента на регистрация в Сайта или в момент на актуализиране на различните страници на Сайта.


Сигурност
Изполвайки Сайта, Вие носите отговорност за поверителността на Вашите данни за достъп до профил (потребителско име и парола) и поемате пълна отговорност за дейности/действия, извършени в сайта през Вашия профил. В случай, че имате съмнения, че по някаква причина, поверителността на данните Ви е поставена под заплаха, незабавно уведомете TEMMA, за да блокира достъпа до профила Ви и да създаде нови настройки в най-кратък срок.
Информация за посетители
Като потребител, ти разбираш и се съгласяваш със следните задължения:

  • да предоставяш вярна, точна и пълна информация за себе си, при попълване на формуляра за регистрация;
  • когато се налага да поддържаш и обновяваш регистрационните данни, за да бъдат верни, точни и пълни. Задалжаваш се да не извършваш следното:
  • да публикуваш материали, съдържащи вируси или други програми, чиято цел е да разрушат тази система или всяка друга система/информация;
  • да публикуваш материали, защитени с авторско право, освен в случай, че ти си авторът или си упълномощен да публикуваш дадения материал;
  • да публикуваш непристойно, клеветническо, заплашително или злонамерено съдържание за друг потребител, физическо или юридическо лице; материали или информация, забранени от действащото законодателство;
  • да публикуваш изображение или изявление, което влиза в противоречие с действащите законови норми.

Осъществявайки достъп до регистрационната форма, която препраща Вашите лични данни, с които участвате в различни дейности (информация, промоции, реклама, развлечения и т.н.), организирани от Автора, Вие декларирате, че се съгласявате със следното:
1. Съществува изискване личните Ви данни да бъдат събрани, съхранени и използвани от TEMMA.bg;
2. Личните данни ще бъдат съхранявани за неограничен период време и за последващ контакт;;
3. Да получавате от ТЕММА.bg различни материали, информация, предложения и покани да участвате в различни дейности, както и бюлетин (актуализации чрез електронна поща). Да се отпишете е изключително лесно – изпратете e-mail, чрез коя да е от формите за запитване в Сайта с Вашето желание за отказ.
 

Съобщения


На сайта потребителите могат да публикуват коментари, бележки, предложения, идеи или коментари по отношение на съдържанието, структурата на сайта, предложенията в него, лични впечатления от продукти и услуги предоставени от ТЕММА; могат да се обръщат с въпроси, стига тяхното съдържание да не е незаконно, нецензурно, заплашително, клеветническо и/или да засяга неприкосновеността на личния живот, правото на интелектуална собственост на ТЕММА.bg и/или на трети страни; да не съдържа вируси; потребителят да не извършва политически/изборни кампании, материали с търговска цел, СПАМ, масови съобщения или всяка друга форма на СПАМ. Забранено е ползването на фалшив e-mail адрес или чужда самоличност. ТЕММА.bg си запазва правото, но не и задължението, да премахва и/или редактира подобна информация.
 

Защита на личните данни


Моля, запознайте се с политиката на Сайта за Защита на личните данни, която влиза в сила при досъп/посещение на сайта. (Изтегли в Word-формат)